Handelsbetingelser

BATTERICENTER.DK - Handelsbetingelser

Artikel 1 - Anvendelsesområde.


De generelle handelsbetingelser gælder udelukkende for websitet BATTERICENTER.DK redigeret af CGM SARL. og enhver person, der besøger eller foretager et køb via websitet. Du bekræfter din evne til at optage nedenstående betingelser. Du anerkender at have læst disse vilkår og betingelser for salg inden du afgiver ordren. Der vil indgå en aftale om salg mellem dig og os ved bekræftelse af din ordre på BATTERICENTER.DK. Denne bekræftelse vil blive anset som fuldført, og du vil blive anset for at være meddelt på BATTERICENTER.DK. Du vil modtage en e-mail der bekræfter at din ordre er blevet afsendt.


Artikel 2 - Ændring af Handelsbetingelser.

Vi kan ændre disse vilkår og betingelser for salg til enhver tid, med forbehold for at ændringerne vises på vores hjemmeside. Du rådes derfor til at henvise regelmæssigt til den nyeste version af disse betingelser som er tilgængelig via: 

http://www.battericenter.dk/content/handelsbetingelser-3


Artikel 3 - Bestil.

Vi vil besvare din ordre i forhold til de produkter der er til rådighed, eller hvis de er ledige hos vores leverandør. Når du bestiller, vil vi informere dig om tilgængeligheden af de produkter du ønsker at købe. Hvis produkterne ikke er tilgængelige når du bestiller, vil du blive underrette via mail, og inviterer til at annullere eller ændre din bestilling. De informationer der registreres på BATTERICENTER.DK udgøre bevis for bestilling. De oplysninger der registreres af betalingssystemet betragtes som bevis for finansielle transaktioner.

Artikel 4 - Pris.

Vi forbeholder os ret til at ændre priserne til enhver tid uden varsel. For ordrer til andre lande end FRANCE, er du importør af den pågældende vare. Told, lokale skatter, importafgifter eller statslige skatter kan opkræves. Disse rettigheder er ikke inden for vores kontrol. Det vil blive dit ansvar, hvis du skal betale told elle andre lokale skatter. Vi rådgiver dig at høre nærmere om disse spørgsmål med dine lokale myndigheder. 


Artikel 5 - Betaling.

Betaling af hele ordren skal ske ved bestilling. Betalingerne kan på intet tidspunkt blive betragtet som et depositum eller indskud. Køberen garantier BATTERICENTER.DK at han har tilladelse til at bruge den betalingsmetode, han har valgt i forbindelse med ordren. BATTERICENTER.DK forbeholder sig ret til at suspendere eller annullere alle ordrer og / eller levering ved manglende betaling af ethvert beløb, der betales af køberen.


Artikel 6 - Levering.

BATTERICENTER.DK valgte at arbejde med postvæsenet for at mindre rejsetiden mellem bestilling og levering af de bestilte produkter. Køberen er leveret til sit hjem med postbud. I tilfælde af fravær, modtager køberen eller modtageren en meddelelse af postvæsenet som gør det muligt for ham at hente de bestilte produkter inden for femten dage. Levering er på den adresse du angav ved bestilling. Leveringstiden er 5 til 7 arbejdsdage fra BATTERICENTER.DK's lager. Den starter så snart ordren er lavet på BATTERICENTER.DK og efter modtagelse af det fulde beløb. Potentielle overskridelser kan give anledning til erstatning, tilbageholdelse eller annullering af ordrer af køberen. Under alle omstændigheder, vil bestilte varer blive afsendt inden for en frist på højst tredive dage fra dagen køberen har registreret sin bestilling, forudsat fuld betaling af ordren. Køberen har mulighed for at annullere sin ordre hvis denne leverings period er udløbet. I tilfælde af en forsinket levering fra den oprindelige dato, skal køberen skriftligt underrette BATTERICENTER.DK med henblik på at forbedre kvaliteten. BATTERICENTER.DK vil foretage en undersøgelse med postvæsenet. En undersøgelse fra postvæsenet kan tage op til 60 dage. 


Hvis pakken er returneret som følge af fejl eller uagtsomhed fra din side (fejl-adresse, intet navn på postkassen, ...), vil kunden betale returportoen af ordren. Vi advarer om at sådanne udgifter vil blive betalt forud for afsendelsen.

Artikel 8 - Begrænsning af ansvar.

Vi fralægger os ethvert ansvar i tilfælde af at produktet ikke leveres i overensstemmelse med lovgivningen i det land. BATTERICENTER.DK kan ikke drages ansvarlig ved strejke af posttjenester eller problemer med transport og / eller kommunikation. BATTERICENTER.DK kan ikke holdes direkte eller indirekte ansvarlig for eventuelle problemer der måtte opstå som følge af køb af produkter. Hyperlinks kan henvise til andre hjemmesider. BATTERICENTER.DK fralægger sig ethvert ansvar i tilfælde hvor indholdet af disse websteder overtræder de love og forskrifter.

Alle oplysninger, herunder udsagn om tilgængelighed og overensstemmelsen af produkter på webstedet BATTERICENTER.DK har ingen kontraktmæssig værdi. BATTERICENTER.DK kan ikker garantere at oplysningerne er tilgængelige, nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle.

Artikel 9 - Garanti.

BATTERICENTER.DK sikre produkter der sælges ved standard udveksling af den samme nye produkt inden for en periode på 30 dage. Nogle produkter har en producentens garanti ud over BATTERICENTER.DK's garanti som vil være anført på produktet beskrivelse. Hvis det ikke er angivet, er der ingen producent garanti. 

Køberen kan kontakte BATTERICENTER.DK kundeservice på følgende adresse: dk@cgmoto.com

Den behandlingstid kan vare fra 2 til 30 dage afhængigt af produktet.

Artikel 11 - Kundeservice.

For diverse problemer eller spørgsmål, bedes du kontakt os via email: dk@cgmoto.com

eller post: 

CGM SARL
11, Rue Paul Morillot
06500, Menton
FRANCE